24/7 AOCS

Afvoer Ontstopping
AOCS weet dat problemen met het riool vaak acuut zijn. Daarom is AOCS uw allround specialist op het gebied van ontstopping,
inspectie, reiniging en reparatie aan het riool.

Dankzij de speciale 24/7 service bent u altijd in de gelegenheid om direct contact op te nemen. Met meer dan 30 jaar ervaring weet AOCS ieder probleem op te lossen.
De modernste technieken helpen bij het lokaliseren en vaststellen van mogelijke oorzaken. Dankzij geavanceerde apparatuur, lossen wij ieder probleem op. Heeft u bijvoorbeeld weleens gehoord van een verenmachine? Met behulp van dit instrument is het voor ons mogelijk om ook krappe rioleringen en leidingen te ontstoppen.
Een verstopt riool is niet prettig, daarom is uw riool onze prioriteit. AOCS wil uw problemen zo snel mogelijk verhelpen. Ook voor het inspecteren, reinigen en repareren van uw riool is AOCS de juiste partij.
Neem direct contact op en bel in geval van nood: 06 48 41 99 10, als het geen noodgeval is verzoeken wij u om ons te mailen via de contact knop op deze site.

Calamiteiten service
Hoe goed een pand ook wordt onderhouden, er kunnen altijd storingen of calamiteiten optreden. Schade door Storm. Lekkages. Inbraak. AOCS staat 24/7 paraat om te hulp te schieten. We lossen razendsnel de problemen op zodat de dagelijkse gang van zaken weer kan worden opgepakt.
AOCS garandeert de best mogelijke hulp. Van lekkages verhelpen tot inbraak schade herstellen, we voeren de noodreparaties snel, vakkundig en netjes uit. Uiteraard stellen we alles in het werk zodat gedupeerden weinig overlast ervaren van de herstelwerkzaamheden. AOCS levert kwaliteit, dag en nacht.
Ook als een calamiteit, bijvoorbeeld storm of inbraak ernstige schade heeft aangericht, is AOCS snel ter plaatse. We treffen meteen noodvoorzieningen. Zoals het, waterdicht maken van gevels of vernieuwen van hang- en sluitwerk. We leveren vakwerk, maken duidelijke werkafspraken en zorgen voor een goede communicatie tijdens de herstelwerkzaamheden.

AOCS begrijpt de impact van een calamiteit of storing. Juist daarom steken we alle energie in het beste resultaat om opdrachtgevers volledig te ontzorgen. We herstellen alles netjes in de oude staat en beperken de overlast tot een minimum.

Tarieven 24/7 Afvoer Ontstopping &  Calamiteiten Service

Het eerste uur € 75,00  incl. Btw.

Het vervolg uur € 50,00 incl. Btw.

Maandag tot en met Zaterdag van 07.00 – 20.00

Toeslagen

Maandag tot en met Zaterdag van 20.00 – 24.00   + 50%

Maandag tot en met Zaterdag van 24.00 – 07.00   + 100%

Zondag en feestdagen                                                  + 100%

Alle prijzen zijn incl. Btw. en excl. Parkeerkosten en nieuwe onderdelen.

Contante betaling met factuur, no cure no pay.