Riolering

Aanleg en reparatie

Er zijn veel bedrijven actief voor het ontstoppen van uw rioolstelsel. Loodgietersbedrijf Jongen lost echter niet alleen uw probleem op, maar nog belangrijker, Loodgietersbedrijf Jongen repareert ook de oorzaak. U wordt niet langer geconfronteerd met dezelfde storing. Ook zorgen wij dat het opengebroken straatwerk weer wordt teruggebracht in de oude staat na de werkzaamheden. Wij zorgen dat al uw puin en grond op een professionele manier wordt afgevoerd. Dit alles in overleg met de klant.

Camera inspectie

Met een speciaal camerasysteem zijn wij in staat om uw riool in kaart te brengen.
Met deze camera kunnen wij op een snelle en eenvoudige manier het probleem op sporen, waarna we gericht op wensen van de klant, een oplossing kunnen bieden.
Is reparatie of vervanging noodzakelijk dan maken wij ter plaatse een afspraak,en wanneer mogelijk verhelpen wij uw probleem direct.

“Loodgietersbedrijf Jongen”, is een service verlenend bedrijf dat 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor zowel particulier als bedrijven klaar staat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, herstellen en aanleggen van alle voorkomende riolering en loodgieterswerkzaamheden.
U kan bij ons altijd terecht voor een vrijblijvende offerte.

Wij hebben heel veel op het gebied van rioleringen in de praktijk mee mogen maken,daarom kunnen wij veel voor u regelen, omdat wij ook weer goede contacten hebben met gerenommeerde bedrijven die in onze ogen een goede service verlenen. Kortom de moeite waard voor een probleem of advies betreffende riolering om “Loodgietersbedrijf Jongen” te bellen.

 

Ontstoppen van rioleringen

Zowel particulieren als het bedrijfsleven kunnen bij ons terecht als er een verstopt riool is.
Over verstoppingen bestaan er verschillende misverstanden. Vaak schat men de situatie erger in dan dat deze is.
99% van de verstoppingen in privéwoningen zijn binnen het uur op te lossen.
Als ontstoppingsbedrijf bieden wij u een service aan die 24 uur per dag, 7 dagen per week geldt, en dit zonder voorrijkosten in de regio.

Ontstoppen van rioleringen is één van onze specialiteiten, vaak kunnen wij nog de zelfde dag langskomen om de verstopping te verhelpen.
Wij hebben de beschikking over een hogedrukrioolreiniger en elektrische verenmachines om zelfs de moeilijkste verstoppingen te verhelpen.
Van keukenafvoer tot hoofdriool en van standleiding tot huisaansluiting.
Met onze ruime ervaring kunnen wij u op een snelle en nette manier van dienst zijn. Uiteraard tegen een voordelig tarief!!!

Voor de afvoeren met kleine diameters hebben wij elektrische verenmachines welke doormiddel van een draaiende veer de leiding schoonfrezen, waardoor de verstopping verholpen wordt. Verschillende diameters van de veren maken het ook mogelijk om haakse bochten, lange afstanden en meerdere achtereenvolgende bochten te reinigen.

verstopping1

 Voor de wat grotere leidingen maken wij gebruik van onze hogedrukrioolreiniger, deze machine bevinden zich op een aanhangwagen en is overal inzetbaar.

Door middel van een hogedrukslang met een speciale spuitkop wordt de leiding door een combinatie van water en druk grondig schoon gespoten.
Wij beschikken over verschillende spuitkoppen met elk een specifieke functie.

Indien een riool niet bereikbaar is voor de hogedrukrioolreiniger of indien het gebruik van water niet mogelijk is, maken wij gebruik van grote elektrische verenmachines om de leidingen schoon te frezen. Deze verenmachines worden vooral toegepast bij kantoren op verdiepingen en bij het ontstoppen van standleidingen.

Indien er onverhoopt toch wateroverlast is ontstaan beschikken wij over een waterstofzuiger om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.
Deze waterstofzuiger wordt ook gebruikt om keukenafvoeren leeg te zuigen.

Een verstopping is niet altijd te voorkomen, gebruik zelf nooit chemische ontstoppingsmiddelen voor uw riool, deze kunnen de verstopping verergeren en de afvoerbuizen gaan kapot, er ontstaan namelijk gaten in de buizen. Het helpt echt niet, en het ontstoppen wordt alleen maar lastiger.

Heeft u nog vragen omtrent verstoppingen, stel ze ons gerust.